Magnusson & Freij Logotyp
Vi fixar det
Magnusson & Freij
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Sök
SUMMA VARUKORG
0 (exkl. moms)
0
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Responsive image
2017
23
MAJ
Företagsnyheter
Möt mannen som alltid levererar
Idag är inte målsättningen enbart att kunna leverera förbrukningsvaror pålitligt och punktligt. Miljömedvetande har blivit en hjärtesak och idag är vi en av få leverantörer som använder oss av egna bilar och chaufförer. Bilarna är delvis gasdrivna och rutterna är noga planlagda för att minimera inverkan på miljön. Idag kan du läsa om mannen som alltid levererar – vår chaufför Sonny. I tio år har han levererat förbrukningsmaterial för oss på M&F och är en i ledet som får Göteborg att gå runt.

06.30 börjar Sonny dagen med att planera dagens rutt och strukturerat packa in varorna i bilen – allt för att påverkan på miljön ska vara så liten som möjligt. Sen tar han sig en kopp varm choklad, hoppar in i bilen och börjar köra ut varorna till tonerna av Morrongängets röster. Han värdesätter kundkontakten och på frågan vad det roligaste med hans jobb är svarar han utan att tveka “glada och trevliga kunder”.  Han tycker om att göra det lilla extra för kunderna oavsett om det är att skoja med dagisbarn, memorera kundernas respektive rasttider eller ställa in varorna i förrådet. Det har nästan blivit som en sport att tidseffektivisera rutterna och säkert leverera varorna till kunderna.

Har du hört om vår tjänst skåpservice? Där är det Sonny som levererar och plockar in produkterna och kollegan Olof inventerar, beställer och snyggar till. Vi ser alltså till att du alltid har rätt produkter och volymer oavsett vilken bransch du verkar i. Har du fönsterputs? Kommer servetterna räcka till nästa konferens? Med skåpservice behöver du inte längre tänka i de banorna, klicka här för att läsa mer.
SENASTE NYHETERNA
Ta del av erbjudanden och aktuell information
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
© Magnusson & Freij 2018 Org.nummer: 556068-6940
Org.nummer: 556068-6940