Magnusson & Freij Logotyp
Vi fixar det
Magnusson & Freij
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Sök
SUMMA VARUKORG
0 (exkl. moms)
0
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Responsive image
2017
29
JUN
Företagsnyheter
Lika mycket inspirationskälla som leverantör
Möt vår leverantör Essity
Det har väl knappast undgått någon att vi brinner för miljöfrågor och som ett steg i ledet dras vi till likasinnade. Med det sagt vill vi presentera vår leverantör Essity, tidigare en del av SCA. Vi ställer höga krav på våra leverantörer, men när det kommer till Essity fungerar de också som en inspirationskälla och partner där vi jobbar mot samma mål. Så gott som alla produkter de säljer är miljömärkta och varje år får de priser och utmärkelser för deras miljöarbete. Detta passar Magnusson & Freij som hand i handske och är en förklaring till varför vårt samarbete sträckt sig över 30 år. Vi har pratat med Sven Eriksson, säljare på Essity som har varit med i bilden och jobbat tätt ihop med oss i 14 år.

– Vi har ett jättestort ansvar som leverantör och för mig som säljare är det betryggande att vi ligger i framkant när det kommer till miljöfrågor, säger Sven.

Utöver ambitiösa miljökrav är arbetsmiljökraven lika hårda nationellt som internationellt. Vilket betyder att alla har lika trygga och säkra arbetsvillkor och blir behandlade med respekt oavsett fabrik i världen.

Sven säger att det bästa med att jobba tätt ihop med M&F är när de har möten tillsammans och det slutar i en ännu nöjdare kund. Han minns till exempel när de var ute hos en kund som driver en campinganläggning och som hade problem med stopp i avloppen på toaletterna. Sven och M&F rekommenderade ett nytt toalettpapper som effektivt har löst deras problem. Bokstavligt talat.

Psst! Just nu bjussar Sven och Essity på ett erbjudande där du får en servetthållare på köpet om du köper en kartong Tork Xpressnap dispenserservett. Klicka här för att komma till erbjudandet.
SENASTE NYHETERNA
Ta del av erbjudanden och aktuell information
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
© Magnusson & Freij 2018 Org.nummer: 556068-6940
Org.nummer: 556068-6940