Magnusson & Freij Logotyp
Vi fixar det
Magnusson & Freij
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Sök
SUMMA VARUKORG
0 (exkl. moms)
0
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Responsive image
2017
21
FEB
Produktnyheter
Städmaskiner, toapapper eller toners – vi har allt du behöver och mycket mer.
Vi på Magnusson & Freij har ett närmast osannolikt brett sortiment. Det behöver vi för att kunna tillgodose alla våra kunders specifika behov av förbrukningsartiklar, städutrustning, kontorsmaterial o s v. Och för att kunna vara rustade för alla tänkbara eventualiteter. Ibland går det lite överstyr. Det måste till och med vi erkänna. Som när vi under en period hade 17 olika toalettborstar i olika modeller. Eller åtta olika svarta 125-liters plastsäckar.
 
Men vad är egentligen poängen med ett stort och brett sortiment? Jo, för dig som kund är det framförallt enkelheten. Hos oss kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe. Du gör en beställning, får en leverans och en faktura. Det sparar tid och pengar – och så är det bra för miljön.
 
Det är också en fråga om kontroll och service. När du handlar allt hos oss får du koll på dina utgifter och kan enkelt göra uppföljningar och ställa frågor eftersom du oftast har en och samma kontaktperson. Efter hand lär vi också känna varandra vilket ytterligare förbättrar servicen till dig och ditt företag. När vi vet vad du och våra andra kunder vill ha, kan vi anpassa sortiment och lager så att vi alltid kan leverera precis det du behöver, när du behöver det och till ett bra pris.
 
Klicka på filmen och låt oss ta dig med på en städmaskinstur genom delar av vårt gigantiska sortiment!

SENASTE NYHETERNA
Ta del av erbjudanden och aktuell information
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
© Magnusson & Freij 2018 Org.nummer: 556068-6940
Org.nummer: 556068-6940