Uppdateringar pågår. Vi ber om ursäkt för eventuellt stök.

Magnusson & Freij Logotyp
Vi fixar det
Magnusson & Freij
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Team Magnusson & Freij Städmaskinservice
Team Magnusson & Freij Städmaskinservice

Dina städbehov är vårt fokus

Oavsett om du letar rätt maskin, behöver hjälp med reparation och service eller söker smartare sätt att jobba med ditt städuppdrag, så finns vi nära till hands.

Sedan 2014 har vi på Magnusson & Freij utvecklat och kompletterat vår förmåga att vara en riktig partner i alla typer av städ- och lokalvårdsfrågor. Vår uttalade mission på M&F, är att göra det vanliga spännande och vi har alltid varit angelägna om att förenkla vardagen för våra kunder. Därför erbjuder vi några av branschens mest erfarna experter inom området. Vi räknar mer än totalt 100 års erfarenhet hos Stephan, Micke, Leif och Mats. Läs mer om våra experter här nedan.

Service och underhåll så att allt flyter på.

Att våra kunder skall ha marknadens bästa serviceorganisation för städmaskiner och -produkter har varit viktigt för oss. Så, utöver kompetens och engagemang kan vi erbjuda snabb och komplett service och underhåll för flesta städmaskiner på marknaden. De varumärken vi främst arbetar med är Taski, Nilfisk, Wetrok, Kärcher, Tennant och Fimap.
 

Vi kan erbjuda serviceavtal och utföra reparationer som omfattar:
  • Svar inom 24h
  • Akutservice på plats
  • Ersättningsmaskin
  • Hämtning och lämning
  • Uthyrning
  • Nya och begagnade maskiner
  • Serviceavtal
  • Utbildning
  • Förebyggande underhåll
  • Finansiering
…och mycket mera!

Låt oss ta en diskussion om hur vi kan hjälpa er hålla er städverksamhet igång på bästa sätt.Kontakta oss direkt

Ett brett sortiment av riktigt bra städmaskiner - nya och begagnade.

Oavsett om du behöver skurmaskiner, sopmaskiner, torr- eller våtdammsugare, polermaskiner, mattvätt, eller allihop på en gång, erbjuder vi ett brett sortiment av marknadens bästa produkter. Från små smidiga gå bakom maskiner till de allra största åkbara. Och naturligtvis alltid ett stort urval av tillbehör och tilläggsprodukter.  Vi jobbar främst med Taski, Nilfisk, Wetrok, Kärcher, Tennant och Fimap. Men har du andra önskemål, låt oss prata om det. Så om du du akut behov eller bara vill sondera marknaden, ta kontakt med oss för en visning och provkörning. Det är alltid kul!
 

Effektivt Städ handlar framförallt om människor

Maskiner och produkter är naturligtvis en stor del av ett effektivt och smidigt städuppdrag. Men det som verkligen gör skillnad är människorna som planerar och utför arbetet. Därför erbjuder vi, på ditt uppdrag, utbildning och kunskapsöverföring om allt från smart städteknik till effektivt produkthandhavande. Antingen på plats hos er eller här i våra lokaler på Argongatan i Mölndal. Hör av dig med din funderingar.

Teamet - alltid redo!

Längst fram i vårt team av medarbetare inom M&F Städmaskinservice står Michael, Leif och Mats. Micael har mångårig erfarenhet av att sälja och reparera städmaskiner och övriga tillbehör i städbranschen. Micael började sin bana på Renab redan 1990 och har således många års erfarenhet av städbranschen. När du får bekymmer med din städmaskin, ringer du bara Micael och du kommer alltid att få svaret: ”Det fixar vi”!

Mats, vår expert på framförallt städmaterial och städmetodik har funnits på M&F sedan 1995 och är vida känd i branschen som en klippa och inspiratör. Och Leif, jo han han har varit med i branschen och här på M&F sedan Mora brann och är lite av vår nestor och ryggrad i teamet.

Tveka inte att ta kontakt med dom när det gäller städfrågor.

Ta del av erbjudanden och aktuell information
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
© Magnusson & Freij 2021 Org.nummer: 556068-6940
Org.nummer: 556068-6940