Pack och plockmaterial

Skydda dina varor och se till att de kommer fram utan skador med rätt packmaterial. Hos oss på Magnusson & Freij hittar du ett heltäckande sortiment med produkter som säkerställer att dina försändelser är väl skyddade, hela vägen till dina kunder. Från bubbelplast och fyllnadsmaterial, till tejp, knivar och sträckfilm – vi har allt du behöver för en säker packning och transport!

Skyddande packmaterial för alla behov

Hos oss kan du välja bland ett stort utbud av packmaterial anpassat för olika typer av varor och försändelser, oavsett om du behöver lastpallar, band och kantskydd för stora lagertransporter eller smarta förpackningar och påsar för att packa varor från din e-handel. Utöver att skydda dina varor kan rätt packmaterial hjälpa dig till en smidigare packningsprocess. Därför erbjuder vi på Magnusson & Freij ett komplett utbud av produkter för att förenkla och effektivisera ditt arbete. Tejp & förslutning: Försegla dina paket ordentligt med stark och hållbar tejp. Här hittar du allt från klassisk packtejp, silvertejp och maskeringstejp till metalltejp och varningstejp i olika utföranden. Fyllnadsmaterial: Se till att dina varor ligger säkert och skyddat under transport med något av våra effektiva fyllnadsmaterial. Emballage & förpackning: Upptäck vårt utbud av kartonger, papptuber och packpåsar i olika storlekar. Vi har något för alla typer av varor och försändelser! Sträckfilm: Säkra större sändningar och förhindra skador med sträckfilm och praktiska hållare.

Vi samarbetar med ledande tillverkare av förbrukningsvaror och har över 15 000 artiklar inom bl.a. kontorsmaterial, städ och lokalvård, packmaterial, plockmaterial och skyltning i vårt sortiment. Vi prioriterar alltid produkter som både håller hög kvalitet och är skonsamma för miljön. Svanen, EU Ecolabel och Cradle to Cradle är några av de miljömärkningar som finns bland våra varor. Vi har lång erfarenhet av emballage, plockmaterial och packning, så vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösningar för dina behov. Saknar du något i vårt sortiment? Inga problem - det fixar vi! Kontakta oss direkt för personlig service!

KUNDTJÄNST

Ring oss så hjälper vi dig.

031 - 709 62 00

Populära packprodukter