Säckställ

På Magnusson & Freij erbjuder vi ett omfattande sortiment av säckställ, säckvagnar och säckstativ som är utformade för att underlätta och effektivisera avfallshantering i olika miljöer. Oavsett om det handlar om hemmet, kontoret eller i industrilokaler kan du hitta det perfekta sopsäckstället hos oss och komplettera med våra övriga produkter.

Förenkla din avfallshantering med våra säckställ

Vi har sopsäckställ i olika storlekar, konstruktioner och utföranden. Du kan välja mellan säckställ med eller utan hjul, stativ med lock eller utan samt säckställ i olika material, färger och storlekar. Vi har även säckstativ som hjälper till att hålla avfallssäckarna på plats så att inget riskerar att ramla ut. Vi på Magnusson & Freij är måna om att ge dig de bästa möjliga lösningarna för avfallshantering och att alltid vara där för dig när du behöver våra tips och råd. Vi ger dig mer än gärna råd och vägledning för att du ska kunna fatta det bästa beslutet baserat på dina behov och krav.

Behöver du fler saker ur vårt sortiment? Passa på att beställa ytterligare produkter för ditt sopsäckställ här: avfallshantering, plastsäckar och papperssäckar. Du finner även annan typ av städutrustning i vårt sortiment såsom städborstar och skyfflar. Samt rengöringsmedel och luktförbättrare för att bekämpa oönskad lukt från exempelvis avfallet. Behöver du hjälp eller saknar du något i vårt sortiment? Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra säckställ och hur du lättare sorterar och återvinner när du städar.

KUNDTJÄNST

Ring oss så hjälper vi dig.

031 - 709 62 00

Filter
  • KAMPANJ
  • KAMPANJ
  • KAMPANJ