Disksvampar och skurblock

Vi har ett brett sortiment av disksvampar och skurblock från välkända varumärken såsom Vileda och Vikan. Du finner bland annat gröna, vita, röda och blåa disksvampar och skurblock. Tack vare detta är det lätt att färgkoda produkternas användningsområde. Vi har även skurblockshållare och skurnylonshållare för både hand och skaft i olika färger.

Välj rätt - disksvamp eller skurblock?

Disksvampar är perfekta för att rengöra tallrikar, kastruller och allt däremellan. De är utformade för att vara hållbara och tåliga nog för att klara av frekvent användning utan att tappa formen eller effektiviteten. För de tuffare uppgifterna är våra skurblock det perfekta valet. De erbjuder en kraftfull skureffekt som gör det enkelt att ta bort envisa fläckar och smuts från ytor som spisar, diskbänkar och badrum. Med ett skurblock till hjälp kan du snabbt få en skinande ren yta.

Köp disksvamp och skurblock hos oss redan idag

Utforska vårt sortiment av disksvampar och skurblock idag och upptäck rengöringshjältarna som kommer att göra din vardag lite enklare. Oavsett om du behöver städa efter fikat eller bara hålla köket fräscht och rent, kommer disksvampen och skurblocket att bli din bästa vän. Ta kontroll över rengöringen och låt disksvampar och skurblock bli dina pålitliga partner för att få jobbet gjort utan krångel. Om du behöver hjälp att hitta rätt disksvamp eller skurblock för dina behov är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

KUNDTJÄNST

Ring oss så hjälper vi dig.

031 - 709 62 00

Filter