Magnusson & Freij Logotyp
Vi fixar det
Magnusson & Freij
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Det fixar vi!
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Sök
SUMMA VARUKORG
0 (exkl. moms)
0
Kundtjänst 031 - 709 62 00
Responsive image
2017
17
AUG
Företagsnyheter
Handla alla företagets förbrukningsartiklar från samma ställe!
Varför köpa förbrukningsartiklar från flera olika leverantörer när du kan få allt du behöver från ett och samma ställe? Vi tar en pratstund med vår försäljningschef Martin Rastborg om fördelarna med att handla hos oss på Magnusson & Freij.

Många företag handlar idag förbrukningsartiklar från flera olika leverantörer. Det kan vara hygienartiklar här, kontorsmaterial där och städprodukter från ytterligare något ställe. Resultatet blir flera olika beställningar med separata fakturor, flera olika kontaktpersoner och fler transporter.
 
– Många gör det onödigt krångligt för sig, förbrukningsartiklar är ju något som bara ska finnas och funka. När du handlar av oss på Magnusson & Freij får du en engagerad kontaktperson som kan din bransch och snabbt lär känna ditt företags specifika behov och förbrukningstakt. Vårt sortiment är så brett att vi, med största sannolikhet, har allt du behöver. Och är det något som saknas så fixar vi det, säger Martin Rastborg.
 
Ännu enklare och mer “självgående” blir hanteringen av förbrukningsartiklar med den tjänst vi på Magnusson & Freij kallar “Skåpservice”.
 
Skåpservice innebär att vi inventerar, beställer och plockar upp hos kunden. Mycket smidigare kan det knappast bli, förklarar Martin.
 
Alla företagets förbrukningsartiklar på ett och samma ställe betyder en samlad, lättöverskådlig faktura och en leverans. Det ger minimalt med transporter och gör det lätt att hålla koll på kostnader och förbrukning. Dessutom kan våra kunder i Göteborgsområdet enkelt svänga förbi butiken i Mölndal för att “klämma och känna” på produkterna eller fråga oss om råd.
 
– Att vi är så lokala är något som många av våra kunder uppskattar. Här finns lager, butik, kundtjänst, chaufförer och till och med verkstad för städmaskiner på samma ställe. Det gör oss inte bara mer personliga utan också extremt flexibla och snabbfotade. Och så är det ju skonsammare för miljön eftersom vi kan minimera transporterna, säger Martin.
 
Just miljöaspekten är mycket viktig för oss på Magnusson & Freij. Vi är aktiva när det gäller miljöfrågor och arbetar brett med produktsortiment, transporter, återvinning, lokaler samt att påverka våra kunder. Under åren har vi samlat på oss stor kunskap om kemikalier, plaster, pappersprodukter och andra miljöpåverkande varor i vår verksamhet. Den här kunskapen använder vi dagligen när vi rådger våra kunder och hjälper dem att möta sina egna och deras kunders miljökrav. Martin förklarar närmare och avslutar med en uppmaning.
 
– Att kunna svara upp mot hårt ställda miljökrav är idag en viktig konkurrensfördel och ett måste i många upphandlingar. Vi har kunskapen och sortimentet som krävs för att hjälpa våra kunder med produkter som klarar miljökraven samtidigt som de är effektiva. Överlag kan vi väldigt mycket om våra produkter, vilket våra kunder absolut ska dra nytta av. Vi gillar problemlösning och delar gärna med oss av våra kunskaper så tveka inte att prata med oss!
SENASTE NYHETERNA
Ta del av erbjudanden och aktuell information
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
© Magnusson & Freij 2018 Org.nummer: 556068-6940
Org.nummer: 556068-6940