Nu behöver du inte fylla på ditt skåp

Låt oss göra det åt dig istället!

Vissa saker måste bara finnas där för att kärnverksamheten ska rulla på och det är där vi kommer in i bilden, eller rättare sagt vår skåpservice. En tjänst som innebär att vi inventerar, beställer, levererar, plockar upp produkterna hos dig, tar bort allt emballage och snyggar till. När du använder dig av vår tjänst så ser vi till att du alltid har rätt produkter och volymer oavsett vilken bransch du verkar i. Vi börjar med att tillsammans komma fram till en artikelbas som alltid ska finnas i ditt skåp, en bas som självklart går att både skala upp och ner. Sen visar du var det ska stå - så fixar vi resten.
 
“Skåpservice har underlättat mycket för vårt företag! Vi har många lokalkontor och alla inköp skall enligt policy göras centralt. Det innebär att flera är involverade i inköpsprocessen då det ska inventeras, beställas och sedan skickas till inköpsansvarig som i sin tur lägger ordern.
 
M&F Skåpservice innebär att vi slipper de olika stegen, kan effektivisera vår vardag och att medarbetare kan fokusera på andra arbetsuppgifter. M&F skåpservice ser till att vi har rätt kontorsmaterial i lager och rätt kvantitet – allt för att underlätta vårt dagliga arbete!”
Säger en trogen kund som använder sig av tjänsten.
 
Är du intresserad av vår skåpservice och vill veta mer? Hör av dig till oss eller kom in i butiken så berättar vi gärna.