Städmaskinservice - snabb service och underhåll på städmaskiner!

Oavsett om du letar efter rätt städmaskin, behöver hjälp med reparation och service eller söker smartare sätt att jobba med ditt städuppdrag, så finns vi på Magnusson & Freij nära till hands. Sedan 2014 har vi varit en partner i alla typer av städ- och lokalvårdsfrågor som ställer upp i vått och torrt. Vår mission är att göra det vanliga spännande och vi har alltid varit angelägna om att förenkla vardagen för våra kunder. Därför erbjuder vi några av branschens mest erfarna experter inom städmaskiner och städmaskinservice. 

Service och underhåll av städmaskiner så att allt flyter på

Att våra kunder skall ha marknadens bästa serviceorganisation för städmaskiner och städprodukter har varit viktigt för oss. Utöver kompetens och engagemang kan vi erbjuda snabb och komplett service och underhåll för de flesta städmaskiner på marknaden. De varumärken vi främst arbetar med är Taski, Nilfisk, Wetrok, Kärcher, Tennant och Fimap.

Vi kan erbjuda serviceavtal och utföra reparationer av städmaskiner som omfattar:

  • Svar inom 24h
  • Akutservice på plats
  • Ersättningsmaskin
  • Hämtning och lämning
  • Uthyrning
  • Nya och begagnade maskiner
  • Serviceavtal
  • Utbildning
  • Förebyggande underhåll
  • Finansiering

…och mycket mera!

Låt oss ta en diskussion om hur vi kan hjälpa er hålla er städverksamhet igång på bästa sätt. 

Ett brett sortiment av riktigt bra städmaskiner - både nya och begagnade

Oavsett om du behöver skurmaskiner, sopmaskiner, torr- eller våtdammsugare, polermaskiner, mattvätt, eller allihop på en gång, erbjuder vi ett brett sortiment av marknadens bästa städmaskiner och städmaterial. Från små smidiga maskiner som man går bakom till de allra största åkbara. Och naturligtvis alltid ett stort urval av tillbehör och tilläggsprodukter.  Vi jobbar främst med Taski, Nilfisk, Wetrok, Kärcher, Tennant och Fimap. Men har du andra önskemål, låt oss prata om det. Så om du du akut behov eller bara vill sondera marknaden, ta kontakt med oss för en visning och provkörning. Det är alltid kul!

Effektivt städ handlar framförallt om människor

Maskiner och produkter är naturligtvis en stor del av ett effektivt och smidigt städuppdrag. Men det som verkligen gör skillnad är människorna som planerar och utför arbetet. Därför erbjuder vi, på ditt uppdrag, utbildning och kunskapsöverföring om allt från smart städteknik till effektivt produkthandhavande. Antingen på plats hos er eller här i våra lokaler på Argongatan i Mölndal. Hör av dig med din funderingar.

Teamet - alltid redo för frågor om städmaskiner eller städmaterial

Längst fram i vårt team av medarbetare inom Städmaskinservice står Micael och Mats. Micael har mångårig erfarenhet av att sälja och reparera städmaskiner och övriga tillbehör i städbranschen. Micael började sin bana på Renab redan 1990 och har således många års erfarenhet av städbranschen. När du får bekymmer med din städmaskin, ringer du bara Micael och du kommer alltid att få svaret: ”Det fixar vi”!

Mats, vår expert på framförallt städmaterial och städmetodik har funnits på Magnusson & Freij sedan 1995 och är vida känd i branschen som en klippa och inspiratör. Framförallt lite av vår nestor och ryggrad i teamet.

Tveka inte att ta kontakt med dem när det gäller städfrågor.