Jobba hos oss

Magnusson & Freij AB är ett helägt familjeföretag inom pappersgrossistbranschen

Bolaget grundades 1958 och är idag 35 anställda och en årsomsättning på cirka 160 miljoner kronor. Företaget marknadsför och säljer ca 10 000 artiklar inom produktområdena kontorsmaterial, tork- och hygienpapper, personligt skydd, städ och hygienmaterial, butiksemballage, industriemballage, servering och städmaskiner. Företaget distribuerar dagligen ca 250 leveranser runt om i hela Sverige, till offentlig och privat sektor. Leveranserna sker med egna lastbilar som kompletteras med distribution som vi köper in från olika fraktbolag vid behov. Vi har en företagspolicy där vi strävar efter att samtliga våra leveranser skall ske med miljögodkända fordon.

Magnusson & Freij AB är beläget i 4000m2 stora lokaler på Argongatan 12 i Åbro Industriområde i Mölndal, och vi har öppet vardagar mellan 07.00-16.00.

Lediga tjänster:

* Marknadsansvarig med grafisk kompetens

Rollen som Marknadsansvarig i kontorsvaruhandeln är som det låter – bred, ansvarsfull, strategisk och mycket operativ. Det innebär stort eget ansvar som omfattar både strategiskt arbete bestående av att utveckla och underhålla företagets varumärkesstrategi och övergripande kommunikation – till att operativt arbeta fram marknadsplan, budgetar och aktivitetsplaner. Därefter följer också ansvar för att projektleda, producera innehåll och material samt genomföra och följa upp alla marknads- och försäljningsaktiviteter i butik och övriga marknadsföringskanaler.

Omfattningen på antalet marknadsföringsaktiviteter är stor och du kommer ansvara för löpande planeringsmöten, uppföljningsmöten och interninformation i nära samarbete med IT-ansvarig, säljorganisationen, inköp, företagsledningen och produktleverantörer. Du kommer även samarbeta med externa leverantörer såsom kommunikationsbyråer och mediaföretag. Som marknadsansvarig är du strategen, planeraren, genomföraren, producenten och rådgivaren.

Läs mer och ansök här